FB GRUPA BOSANSKA DINASTIJA KOTROMANICA – BOSANSKO KRALJEVSTVO uputila čestitku predsjedniku SBK-a povodom izbora

0
1355

Svjetski bošnjački kongres
Dr Mustafa Cerić, predsjednik

Ekselencijo,

Ovim putem želimo da iskoristimo priliku da Vam čestitamo izbor za predsjednika Svjetskog bošnjačkog kongresa. Cijeneći Vaš dosadašnji rad i zalaganje za emancipaciju Bošnjaka, kao i ogroman ugled koji uživate izvan naše domovine, nadamo se da će Bošnjaci konačno imati instituciju koja će zastupati naše narodne interese bez ikakvog politikantstva i skrivenih namjera kao i lidera koji će bez zadrške i straha raditi na uzdizanju našeg naroda.

Ohrabruje veliko jedinstvo i broj delegata na 1. zasjedanju Svjetskog bošnjačkog kongresa i nadamo se i očekujemo uključenje što većeg broja intelektualaca, umjetnika, književnika, društvenih radnika u ovaj projekt koji je presudan za opstanak našeg naroda kao subjekta na međunarodnoj sceni.

NAŠA FB GRUPA BOSANSKA DINASTIJA KOTROMANICA – BOSANSKO KRALJEVSTVO PODRŽAVA OVAKAV NAČIN OKUPLJANJA BOŠNJAKA I NADA SE DA ĆE SE KONGRES POSEBNO POZABAVITI RASVJETLJAVANJU SREDNJOVJEKOVNE HISTORIJE BOŠNJAKA I BOSNE, TE DA NEĆE DOPUSTITI PONOVNO PREKRAJANJE I IZMIŠLJANJE HISTORIJE NAŠEG NARODA.

JOŠ JEDNOM ISKRENE ČESTITKE I DA BOŠNJAČKI NAROD KONAČNO POKAŽE SVOJE KRALJEVSKO LICE.

S POŠTOVANJEM,

ADMINISTRACIJA FB GRUPE BOSANSKA DINASTIJA KOTROMANICA – BOSANSKO KRALJEVSTVO

HTTP://WWW.FACEBOOK.COM/DINASTIJAKOTROMANIC [1]

(TRENUTNI BROJ ČLANOVA NA GRUPI JE 16.245)

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes