REAKCIJE NA PODLO BLAĆENJE ČASTI SANDŽAČKOG MUFTIJE MUAMERA ZUKORLIĆA

0
685

nihad becirovic

RADONČIĆU, UDBAŠKI SINE

Ovakav neistinit i neljudski, a najmanje osnovan, napad i blaćenje na Muftiju sandžačkog Muamera ef. Zukorlića je jedino moguć od strane SINOVA UDBAŠKIH.Oni su odvajkada ovaj sistem blaćenja i napada izvršavali i za drugo i ne znaju. Da stvar bude još žalosnija, on nije napao samo Muftiju sandžačkog, već prvaka cijelog Bošnjačkog naroda koji je poslije stotinu godina zastrašivanja, ubijaanja, protjerivanja i  djelovanja nad nama Bošnjacima,uspio da se suprostavi svakom pokušaju daljih protjerivanja i zastrašivanja na prostorima naše matice Bosne i Hercegovine i Sandžaka, kao i Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i Slovenije jer je u svakom Bošnjaku probudio samouvjerenje u sebe i svoj narod.

Nama Bošnjacima je jasno da je SANU zu pomoć UDBAŠKIH SINOVA iz redova Bošnjaka, odmah poslije prvog neuspjelog i dugogodišnjeg plana „A“ – etničkog čišćenja Bošnjaka muslimana sa cijelog prostora bivše Jugoslavije, prešla na plan „B“ – obezglavljivanje, razjedinjavanje i svako drugo slabljenje bošnjačke nacionalne svijesti, koristeći one iz redova bošnjačkog naroda koji su im ostali dosljedni i poslušni čak i poslije toliko izvršenih masovnih ubijanja i protjerivanja Bošnjaka.

Zato RADONCIĆU UDBAŠKI SINE, mi Bošnjaci u Njemačkoj nismo zaboravili ko je dželat, a ko žrtva i nismo zaboravili zbog čega smo razasuti po Njemačkoj i drugim zemljama diljem svijeta. To nikada zaboraviti nećemo.

Hvala Gospodaru svih Svjetova, Jedinom Istinitom Gospodaru, koji nam je podario prvake Bošnjaka kao što je Muftija sandžaČki Muamer ef. Zukorlić, koji nas vodi pravim putem, koji nas je ponovno ujedinio i uvezao nakon što su nas razasuli po svijetu,koji je podigao institucije koje prije nikad nismo imali, iza kojeg  ćemo mi Bošnjaci Njemačke kao i svi Bošnjaci cijelog svijeta stajati i podržavati ga u njegovim projektima. A od vas RADONCIĆU UDBAŠKI SINE, mi Bošnjaci iz Njemačke tražimo da se javno izvinite zbog blaćenja i uvreda koje ste objavili na našeg prvaka muftiju Muamera ef. Zukorlića.

Autor: Nihad Bećirović, član Glavnog odbora Bošnjačke nacionalne fondacije za Njemačku

4.33 avg. rating (87% score) - 3 votes