REPUBLIKA SRPSKA KAO TREĆI RAJH (VIDEO)

0
787

dODIK-616x261Virtuelni muzej genocida objavio video o genocidnosti Republike Srpske

Republika Srpska kao Treći rajh

U povodu 9. januara koji se na polovici bh. teritorije slavi kao “Dan Republike Srpske”, a među antifašistima se obilježava kao Dan početka genocida nad Bošnjacima, Virtuelni muzej genocida nad Bošnacima je objavio video pod naslovom “Republika Srpska – uvreda za sve antifašiste”, u kome je predstavljena genocidna geneza nastanka ovog entiteta čije se postojanje krši za svim humanističkim i demokratskim normama.

Date su činjenice o udaru na ustavni i zakonski poredak od strane rukovodstva bosanskih Srba koje su predvodili sve sami haški zatvorenici, odgovorni za genocid i masovne zločine, poput Karadžića, Mladića, Krajišnika, Plavšićeve, a kompletan projekat stvaranje Republike Srpske, na temeljima genocida i etničkog čišćenja, upoređen je Trećim rajhom Adolfa Hitlera i holokaustom nad Jevrejima.

Autori sporta dr. Selma Rizvić i mr. Fatmir Alispahić poručuju da je – “zalaganje za ukidanje Republike Srpske najviši nivo antifašističke svijesti, a da se svi koji podržavaju postojanje genocidnog entiteta, od bosanskih do zapadnih političara, trebaju zapitati da li su išta naučili iz lekcije o holokaustu”.

-Plašimo se da savremeni Zapad više poštuje srpske zločince, nego bošnjačke žrtve, a što je nakon dvije decenije rezultiralo antiislamskom histerijom u Evropi, koja prijeti otvaranjem novih gasnih komora u kojima će, kao nekad Jevreji, masovno biti ubijani evropski muslimani. Ono što se danas dešava na Zapadu, od Njemačke do Francuske, započeto je onog časa kada je Zapad prihvatio da postoji Republika Srpska, sagrađena na Srebrenici i kostima bošnjačkih žrtava. Nova evropska budućnost počinje sa ukidanjem entiteta u Bosni i Hercegovini – poručuju autori videa dr. Selma Rizvić i mr. Fatmir Alispahić.

 

5.00 avg. rating (94% score) - 1 vote