FAHRUDIN RADONČIĆ VJEČNO PONIŽENJE

0
885

Suad Zukorlic1Euziubillahimineššejtanirradžim Bismillahirrahmanirrahim

Elhamdulillahirabbilalemin Wes selatu wesselamu ala Sejjidina Muhammed,we ala alihi we sahbihi edžmein

Razočarao si me smutljivče.

Nedavno su novine Dnevni avaz objavile krajnje gnusan i provokativan tekst koji je imao za namjeru udariti na čast i obraz Sandžačkog Muftije Muamera ef. Zukorlića, te neistine su uzburkale osjećanja Bošnjaka širom svijeta. Zbog ovog su se širom bošnjačkog svijeta podigli talasi srdžbe, jedan za drugim. Svaki Bošnjak reaguje na ovo. Jasno je za Bošnjake da je ovo uvreda za cjelu naciju, mnogi pišu pisma i izražavaju svoju ljutnju.

Iako je sloboda govora jedno od osnovnih prava čovjeka, ovo pravo se ne smije zloupotrebljavati i mora imati neke granice. Kada se sloboda govora zloupotrijebi za omalovažavanja vjerskih i nacionalnih lidera, njom se narušava i sama sloboda. Duhovne i vjerske vrijednosti, postaju žrtva osobe koja koristi ovu slobodu za ostvarivanje svojih ciljeva. Dnevni Avaz su podržavajući svoga vlasnika Fahrudina Radončića nastojale povrijediti i slobodu, naciju i vjeru koju predvodi Sandžački Muftija Muamer ef. Zukorlić.

Jedna od najneprihvatljivijih zavjera antibošnjačkog lobija na Balkanu predstavlja vrijeđanje vjerskih i nacionalnih vođa. Razlozi napada na vjerske lidere, vjerske objekte i atentati na bošnjačke mislioce imaju korjene u dalekoj historiji. Bez sumnje napadi koji su počeli prije nekoliko stoljeća nad Bošnjacima, nažalost, nastavljeni su danas u modernom svijetu. Scenario teksta uvrjedljivog sadržaja na račun Sandžačkog Muftije Zukorlića koju je napisao Dnevni avaz, ne predstavlja mišljenje pojedinca već sugeriraju na kolektivne zavjere protiv Bošnjaka na Balkanu,čiji je medijski pokrovitelj Fahrudin Radončić sa svojom privatnom antibošnjačkom novinom. Ono što je najzanimljivije u neosnovanom omalovažavanju Sandžačkog Muftije Muamera ef. Zukorlića je svestrana podrška pojedinih bošnjačkih ministara i premijera država iz regiona Balkana, kojima očito smeta vizija i ideja očuvanja bošnjačkog jedinstva i islama kao vjere na Balkanu. Dok Muftija Muamer ef. Zukorlić časno i iskreno nosi amanet, Fahrudin Radončić i njegovi prijatelji sve ove godine, skrivajući se iza lažnog patriotizma gomilaju svoje bogastvo na ne zakonit način. Okružen zidinama u svom tornju “AntiBošnjačkog avaza” Fahruidn Radončić je izgubio svaki osjećaj za moral; nemoral je prihvaćen u ime slobode, a stid je potpuno nestao.

Bože sačuvaj Bosnu od ovakvih šejtana !!!

Suad Zukorlic Privrednik iz Kassela- Njemačka

5.00 avg. rating (94% score) - 1 vote